I mere end 60 år har vi hos SHT A/S i Herning produceret facadeelementer i beton med teglsten på facaden. Dette er vores kerneprodukt.

Vi kan producere og levere teglelementer til alle typer af byggerier. Hos os laver vi en ordreproduktion af individuelt tilpassede teglelementer. Vores produktionsapparat er meget fleksibelt og vi kan tilpasse elementerne til de specifikke krav, der stilles til forskellige typer af byggeri.

Kontakt os

Elementerne opfylder moderne krav til isoleringsevne

Facadesiden på et betonelement består primært af teglsten i form af flækkede mursten. Udgangspunktet er, at vi anvender begge sider af 4-facadet sten. Vi kan også anvende 3-facadet sten, men her skal forventes en merpris. Vi kan anvende næsten alle typer teglsten fra de forskellige teglværker.

Vores primære samarbejdspartnere i forbindelse med teglsten til teglfacader er:

Standardfugen på teglelementerne er en 4 millimeter tilbagelagt cementmørtelfuge. Fugefarven svarer til Webers funktionsmørtel 1202. Vi kan udføre skrabefuge mod en merpris. Samlingerne udføres med en elastisk fuge, der bestrøs med sand.

Isoleringen i facadeelementerne er Rockwool betonelementbatts 34.
Isoleringen fås i tykkelser fra 50mm og op med spring på 25mm.

Vi tilbyder også facadeelementer, som helt eller delvist består af beton. Overfladen kan udføres med ribber, som kan være underlag for en let facadebeklædning. Bagsiden af elementet udføres i henhold til BPS-publikation 24 BO23..

Hvad koster teglelementer?

Prisen på teglfacade påvirkes af mange forskellige faktorer som f.eks.:

  • Hvilken teglsten skal der bruges.
  • Udformning af facaden med evt fremspring eller tilbagelægninger.
  • Speciel forbandt type.
  • Indstøbningsdele som f.eks. beslag til altanophæng, ventilationsrør, eldåser.
  • Krav til armering.

Vi har derfor ikke nogen standardpris. Vi udregner en pris til det konkrete projekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på teglfacader

Du er meget velkommen til at høre mere om vores produkter og vi tilbyder naturligvis professionel rådgivning og vejledning. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 60128860 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail sht@sht.dk.