Der er mange fordele ved sandwichelementer, og det kan ligeledes bruges til mange forskellige bygningstyper. Det er alt fra erhvervsbyggeri til bolig, industri eller kontorbyggeri.

Hos SHT A/S kan vi stå for hele processen, fra konstruktion til montering, hvor vores monteringspartnere udfører arbejdet for dig. 

Vores kerneprodukt er et særligt miljøvenligt sandwichelement med teglfacade. Vi er med mere end 60 års erfaring, Danmarks førende producent af elementer i tegl, Men også specialister i beton og generelt elementmontage.

Kontakt os

Hvad er sandwichelementer

Et sandwichelement er et element som er opbygget i beton. Det smarte er, at man kan konstruere elementet specielt til det hus man ønsker at få lavet.

En populær løsning med sandwichelementer fremgår ofte ved typehuse. Dette er grundet de store mængder man kan producere, der har samme mål og proportioner.

Hvorfor er sandwichelementer en god løsning?

Den helt store grund til at skulle bruge elementer som er støbt i beton, er at det kan være med til at effektivisere et byggeprojekt væsentligt mere end når der arbejdes i træ eller mursten. 

Grunden til dette er, at du kan få færdigstøbt hele elementer i præcise mål, matchende dit byggeris behov. 

Du kan derfor hurtigt komme i mål med en etage, da de forskellige elementer blot skal sættes sammen og monteres. 

Som sagt er der derfor et helt andet udgangspunkt i arbejdet med beton, end ved træ, stål eller mursten. 

Noget andet som taler for denne løsning, er at kun fantasien sætter grænser, for udseende af elementets overflade. 

Du får ikke bare leveret store såvel som små elementer i beton, som er kedelige at kigge på. Det betyder at du ikke skal fastlåse dig i, at det vil være udseendet på det, der indgår i byggeriet.  

Få en erfaren fagmand til at stå for elementerne til dit byggeri

Du er altid velkommen til at ringe for rådgivning af elementer til dit byggeri. Vi står derfor gerne klar med et uforpligtende tilbud til dig, der ønsker at høre mere om sandwichelementer, tegl eller noget helt andet. 

Ring til os på telefon 60128860 eller via mail sht@sht.dk.