En matchende forbandt til dine facader

Alle typer forbandt til din nye facade

​Hos SHT A/S er vi specialister i produktion, levering og montering af facadeelementer. Elementerne kan laves i præcis det murstensforbandt, der passer til den facade, der skal renoveres. Det sikrer, at bygningen får det udseende, udtryk og den stil, du drømmer om. Vi hører til i Herning, og vi kører ud til både boligejere og erhvervskunder i Midtjylland samt det øvrige Jylland.

Forbandt i murværk

Alle typer forbandt kan anvendes ovenpå vores facadeelementer. Valg af mursten, fuger og murforbandt har stor betydning for facadens endelige udseende.

De mest almindelige forbandttyper er:

  • ​Løberforbandt af typen 1
  • Løberforbandt af typen 2
  • Fliseforbandt​

Skal der bruges halve sten, de såkaldte ”kopper”, i murværkets murstensforbandt, skal du forvente, at der påregnes en vis merpris for montage.​​

Lad dig inspirere af mure med forbandt

​Du kan her på siden finde masser af inspiration til brug af forbandt og forskellige typer tegl, der kan give mure og facader et helt unikt præg og udtryk.

Vi deler gerne ud af vores erfaring med rådgivning og vejledning om facadeopdeling i forhold til murmål, samlingsdetaljer og generelle modeller for, hvordan facadeelementer med mure i forbandt kan se ud.

Leder du efter en leverandør af facadeelementer med mulighed for spændende og æstetisk brug af mursten i forbandt, uden at det kommer til at koste en formue i sten og arbejdsløn? Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på enten 60 12 88 60 eller sht@sht.dk​. Vi giver bygningen det helt rigtige udseende til en god pris.

Løberforbandt type 1

Løberforbandt type 2

Fliseforbandt

​Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
​Firmaoplysninger
SHT A/S
​​CVR: 33869487
Kontaktoplysninger

Telefon:
60 12 88 60
E-mail:sht@sht.dk​