Hos SHT A/S kan vi stå indenfor alt i elementmontage. Vi har ikke egen montageafdeling, men benytter for det meste en fast samarbejdspartner, som har stor erfaring med montage af betonelementer.

Vi tilbyder vores service til hele landet og sørger for at koordinere montage, transport og afkald af egne og underleverandørers elementer.

Adgangsforholdene til byggepladsen og bygningen skal være af en sådan beskaffenhed, at mobilkran og lastbiler har uhindret adgang. Hvis det er nødvendigt, skal bygherren sørge for en fast kørevej bestående af jernplader eller lignende.

Dine muligheder indenfor elementmontage

Udover elementer i beton, kan vi også tilbyde teglelementer og sandwichelementer

Alle samarbejdspartnere er utrolige professionelle fagfolk på området, med stor erfaring indenfor montage af elementer hertil. Du er derfor altid sikker på at arbejdet udføres med fokus på kvalitet og holdbarhed.

Vi kan tilbyde elementer i tegl til alle typer af byggerier. Måden det fungere på er per ordre. Det betyder at vi producere tilpasset elementer, da vores produktionsapparat er meget fleksibel og kan tilpasses specifikke krav, der stilles ved hver enkelt type byggeri.

Elementmontage af sandwich facadeelementer

Følgende elementtype er især populær at producere i forbindelse med bolig, industri, kontor samt landbrugsbyggerier. Du kan med fordel anvende elementmontage heraf hvis i ønsker:

  • Kort byggetid.
  • God slidstyrke.
  • Stor brugsværdi.
  • lavere vedligeholdelsesomkostninger. 

Hvis du er interesseret i at hører mere om sandwich facadeelementer, eller elementmontage af tegl, er du altid velkommen til at tage kontakt. 

Omhyggelig og kundeorienteret samarbejdspartner

Når du vælger SHT A/S som din partner indenfor elementmontage, kan du forvente omhyggelig planlægning og koordinering af transport, montage og afkald af elementer.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet eller sikkerhed og sørger altid for, at adgangsforholdene til din byggeplads er optimale.

Dette inkluderer behovet for mobilkraner og lastbiler med ubegrænset adgang samt en solid kørevej, så arbejdet kan udføres problemfrit.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på elementmontage

Hvis du er interesseret i at mere om dine muligheder, er vi at træffe på telefon: 60128860 eller vis e-mail på: sht@sht.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig, og se hvilken tilpasset løsning vi kan tilbyde dig i Herning og resten af Danmark.