Hos SHT A/S kan vi udføre alt indenfor elementmontage. Et element vi har stor erfaring med, er betonelementer. 

Vi montere blandt andet alt indenfor betonelementer til beton trapper, skillevægge samt søjler og bjælker.

Hvis du skulle mangle en montør, har vi professionelle samarbejdspartnere, der med deres store erfaring, montere kvalitetsløsninger til hele landet.

Kontakt os

Få en totalløsning med betonelementer

SHT A/S har gennem mere end 60 år, stået for totalløsninger af alt fra beton til tegl. Det betyder derfor at vi både kan varetage konstruktion, levering og montage af betonelementer til alle typer moderne og klassisk byggeri.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til enhver type projekt, uanset om det er et moderne eller klassisk byggeri. Vores dygtige team kan håndtere alt fra design og konstruktion til levering og montage af betonelementer såsom søjler, trapper og meget mere.

Med fokus på kvalitet, pålidelighed og innovation sikrer vi, at vores elementer i beton opfylder de højeste standarder, og leveres til tiden. Uanset om du har brug for standardløsninger eller specialtilpasset elementer, er vi klar til at imødekomme dine behov og sikre, at dit projekt bliver en succes fra start til slut.

Der er fordele at indhente med en løsning indenfor betonelementer

Betonelementer har altid været en populær løsning, og det er ikke uden grund. Beton har både praktiske såvel som økonomiske fordele, som gør det til en funktionel løsning til byggeri og andet. 

For eksempel får du følgende fordele:

  • Et sundt og behageligt indeklima, som kommer med en enkel projektering.
  • Beton er udover at være et solidt, stærkt og godt materiale også relativt billigt, sammenlignet med træ og stål.
  • Med det danske klima, kan byggetiden hurtig blive lang. Specielt træ skal dækkes til da det ikke kan modstå regn, frost og sne, som beton i modsætning til kan. 
  • Kan fungere fra alt i kældre til facader, bjælker, altaner etc.

Hvis du interesseret i at høre mere om dine fordele, med en løsning indenfor betonelementer, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information. 

Få et uforpligtende tilbud

Det kan være svært at vælge det helt rigtige materiale til sit byggeri. Vi har den nødvendige erfaring til at rådgive dig, ud fra dine ønsker og behov. 

Hos os tilbydes der derfor et uforpligtende tilbud, når du skal have foretaget byggeri i den ene eller anden sammenhæng. 

Kontakt os på telefon 60128860, eller med en mail til sht@sht.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig, og se hvilken tilpasset løsning vi kan tilbyde dig.